Демир бозан при световъртеж и шум в ушите

Можете да поръчате Демир бозан като дадете мобилен телефон за връзка и офис на Еконт или адрес, на който да получите пратката.

Цената е 43 лева за една кутия или 80 лева за 2 кутии, тоест при поръчка на 2 спестявате 6 лева. Доставката е за сметка на изпращача.

  Също така Демир бозан може да се купи и на място от избрани аптеки в страната. Поръчка можете да направите и на телефон 0896 85 97 67, като кажете, че се обаждате във връзка с написаното в Денят.Нет.

  Мнения за Демир бозан

  Ето един отзив!!

  Мнение №1: Как излекувах световъртежа

  Владо Атанасов, Плевен
  Владо Атанасов, Плевен

  Имах периодично виене на свят, което се дължеше на Синдром на Мениер и постоянно ми прилошаваше насред улицата, като чувах и шумове в ушите. Пробвал съм всички лекарства, които се изписват, включително бетахистин съм смесвал с антихистамини и знам, че не се получава добър ефект. Една сестра в коридора на поликлиниката ми препоръча да опитам с билки. Така попаднах на „Демир бозан“ и се излекувах за няколко месеца. Не съм спирал лекарствата, а пиех чая успоредно на техния прием. Световъртежът и шумът в ушите спряха постепенно, но не се върнаха.

  Владо Атанасов, Плевен

  Мнение №2 Пих билки, но не съм спирал хаповете!

  Николай Димитров, Първомай
  Николай Димитров, Първомай

  Мъчил съм се и с хомеопатия, но така и не помогна. Накрая самият хомеопат ми каза, че има едни много сериозни билки (стига да не купя от ментетата, а от истинските). Казват се Демир бозан и се пия по три пъти на ден паралелно на хомеопатията и лекарствата като чайче. Действието им е почти чудодейно, само дето става малко бавно – към месец-два. Но още към четвъртата-петата седмица имаме сериозно облекчение. Така се и оказа. Взех от истинския „Демир бозан“, който се произвежда от „Фарма витал“ и се продава на 43 лева. Пих го три пъти в деня изстуден, защото трябва да ходя на работа и не мога по цял ден да варя чайове. Не съм спирал хапчетата. Действително към края на първия месец усетих рязко подобрение, а към шестата седмица световъртежът и шумът си заминаха. За всеки случай си купих и трета кутия и я изпих и нея.

  Николай Димитров, Първомай

  Мнение №3: За Вертигохил и съчетанието му с билки при световъртеж

  Огнян Матев от Димитровград
  Огнян Матев от Димитровград

  Аз съм на 27 г. Получих дисфункция на вегетативната нервна система, паник атаки, а в последните 4 месеца и пристъпи на световъртеж. Веднъж така ми се зави свят, че ми извикаха линейка. В болницата казаха исхемична атака. Изписаха лекарства за съдова система и ме изписаха с подобрение.

  Само че замайването остана, заедно с гадене. Трябваше да работя, а не се държах на крака. Направиха ми изследвания за болест на Мениер и други неща, но нищо. Тогава съседка на майка ми каза за Вертигохил. Взех си го сам, без да питам. На мига изпих 2 хапчета през 15 мин. и легнах да спя. Сутринта се събудих в друг свят. Нямаше нито гадене, нито световъртеж. Цели 3 дни бях в рая и тогава пак ме завъртя. Разбрах, че съм на прав път, но няма да стане веднага.

  Подкрепих Вертигохил с билки. Същата съседка така е комбинирала. Билките са Демир бозан, специална смеска с лечебна цел. Това съчетание се оказа моето нещо. Споделям го смело, защото вече 1 месец не съм имал нито един пристъп, нито минута със замайване или гадене. Животът пак е цветен, благодарение на природните средства. За мен хомеопатията и билките са точното нещо и продължавам да ги пия, за да съм сигурен, че ще съм наред и в бъдеще.

  Огнян Матев от Димитровград

  Важно! Оригиналният Демир бозан, който помага при депресия, се произвежда от „Фарма витал“ и е с гарантирано качество. На пазара съществуват множество ментета със същото име и на по-ниска цена, но не ви съветваме да рискувате здравето си. Отзивите за тях са ужасни.

  Поръчайте ТУК: